Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kaymaklar köyünde çıkan yangına takviye olarak giden Alaplı Belediyesi İtfaiyesinde görevli itfaiye amiri Çetin Güner, yangına müdahale ettiği sırada çatıdan düştü. Ambulansa alınan ve ilk müdahalesi yapılan Çetin Güner, daha sonra Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk muayenesinde omuzunda ve belinde kırıklar tespit edilen Güner ameliyata alındı.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Güner Çetin’i Ereğli belediyesi itfaiye görevlileri de ziyaret ederek moral verdi.

Ormanlık alanda yangın... Ekipler olay yerinde... Ormanlık alanda yangın... Ekipler olay yerinde...

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, Güner’in durumu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “ Ereğli’de meydana gelen yangına takviye olarak giden itfaiye amiri Çetin Güner kardeşimiz, çatıdaki yangına müdahale sırasında düşmüştür. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Sağlık durumu iyi”

484155480 24013773528212181 5175562910428107837 N

Manşet 67

Editör: Sinan Kabatepe