Kdz. Ereğli Belediyespor'un yeni Teknik Direktörü Taner Alpak oldu. Yönetim Kurulumuzun her konuda anlaştığı Alpak, bu akşam saatlerinde Ereğli'ye gelecek ve yarın takımı ile ilk idmanına çıkacak.

TANER ALPAK KİMDİR?

27 Kasım 1967 yılında İstanbul'da doğan Taner Alpak, 1985 yılında Karagümrük formasını giyerek başladığı profesyonel oyunculuk kariyerinde, 1990-1992 sezonlarında Galatasaray forması giydi.

Alpak, Sarı kırmızılı formanınyanı sıra, sırasıyla Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor, Zeytinburnuspor, Kayserispor, Karşıyaka, Diyarbakaırspor, Bakırköyspor, Beykozspor, Tepecik ve Ayazağa takımlarının formasını terleterek 2006 yılında aktif futbol kariyerini noktaladı.

ANTRENÖRLÜK KARİYERİ

Antrenörlük kariyerine 2007 yılında Kayseri Erciyesspor'da Bülent Korkmaz'ın yardımcısı olarak başlayan ve aynı sezonda Türkiye Kupasında Beşiktaş ile final oynayan takımda Yardımcılık görevi üstlenen Alpak, 3 yıl sonra Gençlerbirliği ardından Bursaspor sonrasında yine Bülent Korkmaz'ın yardımcısı olarak Galatasaray'da görev aldı.

Galatasaray Futbol Akademide de 10 yıl görev yapan Alpak, İrfan Buz'un yardımcısı olarak Samsunspor, Bursaspor, Kasımpaşa ve Malatyaspor takımlarında görev aldıktan sonra geçen sezonda Şenol Fidan'ın yardımcısı olarak Tuzlaspor'u çalıştırdı.

"İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR"

Alpak Ereğli Belediyespor ile anlaşması sonrası yaptığı ilk açıklamada; "Ereğli'yi biliyor ve yakından tanıyorum. Hem iyi bir oyuncu, hem de inancını kaybetmeyen ve başarıya inanan bir yönetim kadrosu ile çalışacağım için mutluyum. Hiç bir şey için geç değil. Yapacak çok işimiz var." dedi.

Editör: Haber Merkezi