Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez ilçe teşkilatının 13.Olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Fener B Tipi Lokalde (Son Cemiyet) gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyesi Murat Kotra yaptı. MHP MYK Üyesi Murat Kotra, Kongre'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin mesajını okudu. Faaliyet yönetim ve denetim kurulu raporları oylandı. MHP İl Başkanı Varol Demirköse ve Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay konuşma yaptılar.
Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay bir konuşma yaparak, "Yeni oluşturduğumuz merkez ilçe yönetimi ile en az iki belediye ve iki milletvekili almayı düşünüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi yıldızı parlayan bir partidir. Gelecek MHP ile oluşacaktır. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.
MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse'de yaptığı konuşmasında, "Kengerimizin ülkemiz ve teşkilatlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı yayınladı.
Tek liste halinde yapılan kongrede Süleyman Erbay Güven tazelenmiş oldu.

MHP Merkez İlçe yeni yönetim kurulu şu şekilde
Başkan : Süleyman Erbay
Yönetim : Sinan Usta, Nusret Kukul, Muhammed Kahveci, Arif Sercan Sezgin, Selim Kayış, Tuncay Karaman, Recep Berber, Nizmatten Konak, Reşit Arslan, Muhammed Konak, Erdinç BIçakcı, Anıl Bal, Ali Ziya Hamarat, İlhan Gökalp, Yılmaz Kıransoy, Hüseyin Akkuş, Dursun Kertlez, Selahattin İzgi

Editör: Haber Merkezi