Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Zonguldak'a geldi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Soğuksu mevkiindeki ziyaretleri sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkındaki söylemleri ve zamlar hakkında konuşan Kılıçdaroğlu; "İmralı'da masaya oturan kimdi? Şimdi İmralı'nın postacılığına soyunmuş anlaşlan bu..Gidip tezgahı kuran o konuşan o medet uman o yerel seçimlerdede akademisyen gönderdi acaba bize oy verebilirler mi diye.. Selamlarını getirdi.Devletin televizyonunda bunu yayınladılar. Canlı yayınladılar. Şimdi dönüp bizi suçluyor. Naparsa yapsın beyefendi gidici artık. Millet zama tahammül edemiyo. Beni suçluyor. Suçlamasına gerek yok." dedi.

Seçim öncesi CHP'nin adayını belirlemediği ve HDP'li Milletvekilinin terörist fotoğrafı ile ilgili sorulara yanıt veren Kılıçdaroğlu; "Seçim tarihini verirlerse adayımızı belirleyeceğiz. Hem seçim tarihini belirlemiyor. Hem adayınız kim?
Bu fotoğrafı gördüğümde sordum ne zaman çekilmiş diye.. İmralı'da açılım döneminde çekilmiş. Bu fotoğrafın muhattabı Erdoğan'dır. Nasıl oldu? Açılımda sen bu işi yönetmiyor muydun? Diye sorulması gerekir." ifadelerine yer verdi.

ESNAF NEDEN ŞİKAYET ETTİ?

Son olarak Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretini de değerlendirerek; "Elektrik fiyatlarından şikayet edenler oldu..Esnaf sıkıntılı.. bizde farkındayız her yerde böyle..Bu sorunlarla esnaf sıkıntısıyla her şehirde karşılaşıyoruz.Esnafın sorunları çözülmeli,desteklenmeli,onların sorunları çözüldüğünde ülkede rahatlayacak." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi