Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı, İstanbul Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı'nda Galatasaray ile hazırlık maçı yaptı. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçı 2 - 1 Galatasaray kazanırken takımdaki bütün oyuncular oynama fırsatı buldu.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı, İstanbul Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı'nda Galatasaray ile hazırlık maçı yaptı. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçı 2 - 1 Galatasaray kazanırken takımdaki bütün oyuncular oynama fırsatı buldu.

Kdz. Ereğli Belediyespor'un golünü Dilara kaydetti. Rabia'nın bir şutu direkten döndü.

EKSİKLİKLERİMİZİ TESPİT EDİYORURUZ

Teknik Direktör Faruk Varlık yeni sezon öncesi geçtiğimiz yıl ligde şampiyon olan Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer bütün süpür lig takımlarının kadın futbol takımı kurduğunu belirterek zorlu bir lig öncesi hazırlık maçlarının önemli olduğunu ifade ederek "Güzel bir maç oldu sporcularımızı gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Eksikliklerimizi gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi Kulüp As Başkanı Sertan Kuzu, Galatasaray Teknik Direktörü Nurcan Çelik ve takım yöneticilerine Ereğli'yi tanıtıcı hediyeler verdi.

Editör: Haber Merkezi