Maç öncesinde Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu yaptığı konuşmasıyla futbolcuları maça motive etti.

Birinci Amatör Küme Çaycuma grubu ekiplerinden Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği sezonun ilk maçında Çaycuma sentetik sahada Saltukovaspor kulübü ile oynadı. Karşılaşma ilk yarıda Çağdaş Çatman'ın golü ile 1-0 lik skor ile tamamlandı. İkinci yarıda ise Mehmet Can Erişoğlu, Tuncay Kalın ve Alperen Akçelebi'nin attığı goller ile maç 4-0 lık galibiyet ile Elcab Kablo Gençlerbirliği galibiyeti ile sonuçlandı.

SAHAYA BARET VE PANKART İLE ÇIKTILAR

Her iki takım futbolcuları ve hakemler Tayfun Kurnaz, Yağız Uzun ve Zabıt Murşil sahaya baret ve "Başımız Sağolsun" yazılı pankart ile çıktılar.

BAŞKAN NEJDET TISKAOĞLU FUTBOLCULARA MORAL VERDİ
Kulüp Bakanı Nejdet Tıskaoğlu maç öncesinde soyunma odasına girerek futbolculara hitaben bir konuşma yaptı. Futbolculara moral veren Başkan Tıskaoğlu futbolculara yaptığı konuşma ile motiveyi üst düzeye çıkardı. Maçın ardından ise futbolcular aldıkları galibiyeti Başkan Nejdet Tıskaoğlu'na hediye etti.

Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle: "Bartın'ın Amasra ilçesinde grizu patlaması sonucu hayatını kaybeden emekçilerimizi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşarken Değerli sporcularımızın anlamlı seromonisi ile bizleri onurlandırdılar. Takımımızı Tebrik ediyor ve Başarılarının devamını diliyoruz"

Editör: Haber Merkezi