Karadeniz Ereğli ilçesinde hizmet veren Özel Ereğli Echomar Hastanesi ilklere imza atmaya devam ediyor.
Özel Ereğli Echomar Hastanesi Kardiyoloji Kliniği doktorlarından Mehmet Yaman ve Fatih Öztürk, Türkiye'de bir ilk olan hassas operasyonu gerçekleştirdiler.

Operasyonda daha önceden cinsel fonksiyon bozukluğu olan ve ürolojide herhangi bir çare bulunamayan, medikal tedaviden fayda göremeyen bir hastaya cinsel organına giden damarlarda tıkanıklık saptandı. Buraya giden damarın uç kısmındaki darlığı ortadan kaldırarak hastayı sağlığına kavuşturuldu. Özel Echomar Hastanesinde Türkiye'de bir İLK'i gerçekleştirildi.

Özel Ereğli Echomar Hastanesi Kardiyoloji Kliniği doktorlarından Mehmet Yaman konu hakkında yaptığı açıklamada; hastanemizde, Kardiyoloji Kliniğimizde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Kardiyoloji Kliniği olarak bir çok alanda yeni girişimi, çalışmaların tamamını kliniğimizde uyguluyoruz. Klinik olarak bir ilke daha imza attık.

Bu hastamızın ana temasını kısaca sizlerle Klinik Doktorlarımızdan Dr. Fatih Öztürk Hocamızla birlikte gerçekleştirdik.

Daha önceden cinsel fonksiyon bozukluğu olan ve ürolojide herhangi bir çare bulunamayan, medikal tedaviden fayda göremeyen hastamızın cinsel organınıza giden damarlarda tıkanıklık saptadık. Bu tıkanıklığı uzun uğraşlar sonucu buraya giden damarın uç kısmındaki darlığı ortadan kaldırdık. Bu hastamızdaki tıkanıklığı açarak hastamızı sağlığına kavuşturduk.

Bu vakayı kliniğimizde Dr. Fatih Öztürk Hocamla beraber çift taraflı olarak gerçekleştirdik. Hastamız sağlığına kavuşturarak evine gönderdik.

Kardiyoloji Kliniği doktorlarından Doçent Dr. Fatih Öztürk ise, "Özel Ereğli Echomar Hastanemizde Kardiyoloji Kliniğinde hastalarımızı sağlığına kavuşturuyoruz.

Sadece bu operasyon değil . Bu operasyonda bir ilki gerçekleştirdik. Mehmet Yaman Hocam hemen hemen her şeyi sizlerle paylaştı. Benim söyleyebileceğim pek fazla bir şey kalmadı. Hastamızı Dr. Mehmet Yaman Hocamla sağlığına kavuşturarak evine gönderdik. Bu operasyonda bir ilkti, bundan sonra da bu tür şikayetleri olan hastalarımızı bekliyoruz. " dedi.

Editör: Haber Merkezi