Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu minik sporcuları sohbet etti, sevgi köprüsü kurdu.

Zonguldak Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'nun flaş ekiplerinden Elcab Bablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübü bugün yönetim kurulu toplantısı yaparak yeni sezon öncesinde yeni planlamalar yaptı, yapılacak transferleri masaya yatırdı.

Elcab Kablo Profil San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu nezaretinde gerçekleştirilen toplantının oldukça verimli geçti.

TISKAOĞLU: "YENİ SEZONDA KULÜBÜMÜZÜN YENİ BAŞARILARA İMZA ATMASINI TEMENNİ EDİYORUZ"

Elcab Kablo Profil San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu toplantı hakkında şu bilgileri verdi: "Elcab Kablo Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak 2022-2023 Futbol sezonunda yeni düzenlemeler, yeni kararlar ve yeni transferler ile ilgili Kulüp Başkan Yardımcımız Ünal dokucu, Antrenörlerimiz Gökhan Akırşan ve Bahadır Demirbaş eşliğinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Yeni Sezonda Kulübümüzün daha emin adımlarla yeni başarılara imza atmasını temenni ediyoruz. Bugün gerçekleşen bu verimli toplantı için Kulüp Başkan Yardımcımız Ünal Dokucu'ya, Antrenörlerimiz Gökhan Akırşan ve Bahadır Demirbaş'a teşekkür ederim"

BAŞKAN NEJDET TISKAOĞLU MİNİK SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Elcab Kablo Profil San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu alt yapı çalışmalarını da yakından takip ederek idmanı izledi. Tıskaoğlu minik sporcularla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Tıskaoğlu ziyaret ile ilgili şunları söyledi: "Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği futbol kulübümüzün Altyapı Takımının bugün gerçekleşen antrenmanında geleceğin yıldızları futbolcu kardeşlerimizle bir araya gelerek sohbet ettik ve hatıra fotoğrafı çektirdik. Ülkemizin ve Zonguldak'ın geleceği, yeni futbol yıldızlarımız. Aynı zamanda güzel bir geleceğe vesile olacak gençlerimiz. İyi bir birey, iyi bir gelecek için gençlerimize destek olan hocalarımıza çok teşekkür ederim"

Editör: Haber Merkezi