Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan 3 temsilcimiz de sezona güçlü kadrolarla iddialı giriyor.

Bölgesel Amatör Lig'de maçlar 1-2 Ekim tarihilerinde oynanacak maçlarla start alacak. Zonguldak'ı temsil edecek olan Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Kozlu Belediyespor kurdukları güçlü kadrolarla sezona şampiyonluk hedefi ile girecek. Ancak 3 temsilcimizden altta kalan takım Süper Amatör Küme'ye düşecek, 2'nci takım baraj maçı oynayacak.

İLK HAFTA DERBİ MAÇI VAR
2 Ekim tarihinde Bölgesel Amatör Lig 5'nci Grup'ta Zonguldak derbisi oynanacak. Ereğli Belediyespor saha ve seyircisi önünde Devrek Belediyespor'u konuk edecek.

Sezonun ilk maçında derbi oynanacak olması ise iki takım arasında büyük heyecana neden oldu. Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor'un geçmişte oynadıkları maçların büyük bir bölümünü Ereğli Belediyespor'un kazandığı görülüyor. Bu maçta ise favori ile ev sahibi takım görünmesine rağmen Devrek Belediyespor da sahaya galibiyet için çıkacak.

KOZLU BELEDİYESPOR DEPLASMANDA BAŞLAYACAK

Bir diğer temsilcimiz Kozlu Belediyespor ise sezona deplasmanda oynayacağı Boyabat maçı ile başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çekti. Ancak transferlerde imzası olan 2'nci Başkan Deniz Yayalar'ın istifası camiada üzüntü yarattı.

Kozlu Belediyespor hafta sonuna kadar hazırlıklarını tamamlayarak Boyabat'a galibiyet parolasıyla gidecek.

Editör: Haber Merkezi