Zonguldak'ın Çaycuma, ilçesinde dün müzikholün ününde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybettiği olayın ayrıntıları çıktı.

İstasyon Mahallesinde faaliyet gösteren müzikholde çalışan Y.Y. isimli konsomatris, beraber çalıştıkları E.K. ile müzikholün önünde karşılaşınca daha önceden yaşadıkları sorunlarından dolayı kavga etmeye başladı. Birbirlerine vurarak , darp eden kadınlara müzikhol sahibi müdahale etti. Bu sırada E.K'nin yanında olan müzikhol sahibi Cafer Sesver Y.Y'nin iddiasına göre kendisinin darp etmeye başladı.

Çevredeki esnafında yardımı ile olay sakinleştirilmeye çalışılırken Cafer Sesver aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Cafer Sesver'e çağrılan ambulans içinde ilk müdahalesi yapılarak Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Sesver tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olaydan sonra E.K. ve Y.Y. isimli 2 konsomatris polis tarafından 'taksirle adam öldürme, kasten yaralama , hakaret ve tehdit suçlaması' ile göz altına alındı. Cafer Sesver'in iki oğlu ve eşide ifadelerinde Cafer Sesver'in kalp hastası olduğu yakın zamanda kalbinden operasyon geçirdiğini söyleyerek kadınlardan şikayetçi oldu.

Y.Y. isimli kadın ifadesinde E.K'nin kendisine sataştığını ile konuşurken kendisini yere yatırıp saçlarını çektiği, bu Cafer Server'in de kendisini darp ettiğini ancak fenalaşınca kendisine yardım ettiğini beyan etti.

E.K. ise uzun yıllar Cafer Sesver ile sevgili olduklarını Cafer Sesver ile oturdukları sırada Y.Y'nin yanlarına gelip küfür ettiğini o sırada Cafer Sesver'in olayı ayırmak için araya girdiğini bu sırada fenalaşarak yere yığıldığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi