Belediye Başkanından ‘parmak’ genelgesi...

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Corona Virüs vakasının en çok çıktığı ilçe olduğunu unutan bir genelge yayınladı.
Başkan Çetin Bozkurt, Belediyeye bağlı birim amirlerine gönderdiği resmi yazıda “Bazı Belediye personelinin mesai başlama zamanına dikkat etmedikleri, zamanında optik okuma yaptırmadıkları tespit edilmiştir. Hatta bazı personelin optik okutma yaptıktan sonra Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı veya ilgili Birim amirlerinin haberi olmadan işe başlamadıkları ve dışında kişisel işlerini (kahvaltı, banka vb.) yaptıkları görülmüştür. Personelimizin zamanında mesai başlama ve optik okutma yapmalarına dikkat etmeleri gerekmekte olup, aksi davranışlarda bulunanlar ve ilgili Birim amirleri hakkında yasal işlem yapılacağı hususunda Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim” dedi.
Devrek Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ndeki optik okuyucuya Fen İşleri ve Su İşleri Müdürlüğü personelinin de parmak bastığı, optik okuyucunun okumadığı zamanlarda çalışanların parmaklarını yalayıp okuyucuya koydukları bu nedenle Corona Virüsün yayılabileceği belirtiliyor.
-
Belediye Başkanından ‘parmak’ genelgesi...
12 Ağustos 2020 -
Siz gideceksiniz!!!...
12 Ağustos 2020 -
Ömer Selim Alan ve Zeki Tosun, Corona testi yaptırdı
11 Ağustos 2020 -
Merve Kır: Zonguldak'tan ilk defa MYK'da asil bir üye oldu
10 Ağustos 2020 -
Türk Hava Kurumu’ndan Posbıyık’a Teşekkür Ziyareti
08 Ağustos 2020