Programa, AK Parti Zonguldak Milletvekili Sn Saffet Bozkurt’un eşi Nurhayat Bozkurt, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sn.Av. Mücahit Andiç’in eşi Zeynep Andiç, Gülüç Belediye Başkanı Sadık Recep Kara’nın eşi Neriman Kara, AK Parti Ereğli Kadın Kolları ve çok sayıda değerli Gülüç halkı katıldı.
Başkan Kara, iftar programının başında yaptığı konuşmada, tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmasında, Gülüç halkının birlik ve beraberliğini vurgulayan Başkan Kara ve Eşi Neriman Kara, programda masaları dolaşarak katılımcılarla ve bu özel günde bir arada olmanın anlamını paylaştı.
Program, katılımcıların keyifli sohbetleri ve dayanışma ruhu ile sona erdi. Gülüç Belediyesi, bu anlamlı günde toplumsal birlikteliği pekiştiren bir etkinlik düzenleyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü coşkulu bir şekilde kutladı.