Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz makamında ziyaretçileri kabul etmeye devam ediyor. 17 Haziran 2020 Zonguldak'ta göreve başlayan Vali Tutulmaz geldiği günden bugüne daha çok siyaset, dernek, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından ziyaret edilmişti.

Vali Mustafa Tutulmaz bu kez spor camiasının önde gelen isimlerini makamında kabul etti. ASKF Başkanı Kemal Demir ve TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal Vali'nin huzuruna çıktı.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette Demir ve Birdal Zonguldak'taki futbol kulüplerinin durumu hakkında Vali Mustafa Tutulmaz'ı bilgilendirdi.

Özellikle tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüs salgını süreci boyunca Zonguldaklı kulüplerin de pandemiden olumsuz etkilendiğini anlatan Demir ve Birdal 2020-2021 futbol sezonu öncesinde de futbol camiası olarak zor durumda olduklarını belirttiler.

Vali Mustafa Tutulmaz ise bu zor süreçte kulüplerin ve antrenörlerin yanında olan ASKF Başkanı Kemal Demir ve TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı, bu zor süreci birlikte atlatacakları mesajını verdi.

Editör: Haber Merkezi