Yaklaşık 20 gün önce hissettiği rahatsızlık nedeni ile Corona Virüs testi yaptıran ve pozitif çıkan Diyanet Sen ve Memur Sen Çaycuma Temsilcisi Kenan Tunç sağlığına kavuştu.

Bitlis'te kızını ziyareti sırasında rahatsızlanan ve evinde tedavi altına alınan Kenan Tunç'un geçen hafta yapılan ikinci testi de pozitif çıkmıştı.

Sendika başkanı yaptığı paylaşımda son yapılan Corona Virüs testinin negatif çıktığını ifade etti. Tunç sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları söyledi; "Covid 19 tedavi sürecimizde son testimiz Elhamdülillah negatif gelmiştir.

Bize bu günleri gösteren yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun. O'na ne kadar şükretsek, hamd etsek azdır. Tedavi sürecimizin hayırla neticelenmesine vesile olan Sağlık Bakanlığımızın kıymetli personeli başta olmak üzere arayan, soran, mesaj atan dua eden bütün dostlarıma, kardeşlerime, meslektaşlarıma, hemşerilerime çok teşekkür ediyor, şifa bekleyen tüm hastalarımıza yüce Rabbimden acil şifalar diliyorum.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya ve tedbirli olmaya devam edelim. Allah (cc) tez zamanda ülkemizi ve bütün insanlığı bu virüsten kurtarsın.

Selam, saygı ve sevgilerimle Cenabı Hakka emanet olunuz. Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı esirgemeyiniz"dedi.

Editör: Haber Merkezi