Bahçelievler ve Terakki Mahallesi'nde bulunan 89 çocuk bayram öncesi muhtarlar tarafından hayırseverlerin katkısıyla bayramlık giysilerini almanın mutluluğunu yaşadı.

Zonguldak merkez de Bahçelievler Mahallesi muhtarı Bülent Tüzün ve Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Aslantürk öncülüğünde her iki mahalleden toplam 89 çocuk, Bayram öncesinde giyindirilerek sevindirildi.
Kampanya ile birlikte anneler çocukları için mağazadan alışveriş yaparak çocuklarına bayramlık almanın sevincini yaşadı. Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün yaptığı açıklamada, "Terakki mahallesi ve Bahçelievler muhtarlığı olarak bayram öncesi çocuklarımızı sevindirebilmek için böyle bir girişimde bulunduk. Çocukları sevindirmek için bizlere destek olan arkadaşlarımızın desteği sayesinde bugün 89 çocuk hedefledik ve bu hedefimizi de maddi olarak verilen destekle karşılıyoruz ve çocuklarımızı bayram öncesi sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu dönem 89 çocukla birlikte devam ediyoruz seneye inşallah bunu ikiye üçe katlayacağız" diyerek destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi